ZETOR world

Nový design MAJORU se představil v Německu

Nový design MAJORU se představil v Německu

Model ZETOR MAJOR v novém designu se na konci dubna představil v další zemi. Spolu s ostatními modely značky byl prezentován na veletrhu Agra v Lipsku, druhém největším zemědělském veletrhu v Německu.

Patnáctý ročník veletrhu si nenechalo ujít více než 50 tisíc návštěvníků, na které na ploše 115 tisíc m2 čekalo téměř 1 200 vystavovatelů. Kromě celorepublikového významu má Agra značnou hodnotu pro region. Ve východním a středním Německu jde o největší událost roku v oboru představující širokou nabídku zemědělských a lesnických produktů. I to je důvod, proč na veletrhu nemohlo chybět zastoupení ZETORU.

IMG-20190502-WA0006ZETOR má v Německu silné postavení zejména ve spolkových zemích Durynsko, Sasko, Sasko-Anhaltsko a Braniborsko, a tak je právě veletrh Agra skvělou příležitostí k prezentaci strojů ZETOR. Těší nás, že se na akci podílelo šest našich dealerů: HLG Dahme, FLS - Fahrzeug und Landtechnik Service, Ralle Landmaschinen, KSM Meineweh, Hoffmann Kommunal-, Baumaschinen und Nutzfahrzeuge a IBH Ingenieurbüro Harm Antriebstechnik. Díky velkému zastoupení jsme se mohli plně věnovat všem zákazníkům a představit jim detailně traktory ZETOR,“ uvádí Jan Kuchta, obchodní manažer Zetor Deutschland.

Mezi stovkami stánků si k tomu ZETORÁCKÉMU našlo denně cestu 400-500 zájemců. Kromě nového designu ZETOR MAJOR měli k dispozici téměř celé portfolio značky – UTILIX HT 45, HORTUS HS 65, PROXIMA CL 100, PROXIMA HS 120 či CRYSTAL HD 170.

Tagy
zpět na ZETOR World