ZETOR world

Maďarskému publiku byly během AgromashEXPO představeny traktory ZETOR v čele se silákem CRYSTALEM

Maďarskému publiku byly během AgromashEXPO představeny traktory ZETOR v čele se silákem CRYSTALEM

Od 23. 1. do 26. 1. 2019 proběhla v Budapešti největší zemědělská výstava v Maďarsku, AgromashEXPO. Na akci se již tradičně objevila také značka ZETOR, která zde prezentovala mimo jiné svůj nejvýkonnější „šestiválec“ ZETOR CRYSTAL.

20190201_AgromashEXPO_1

Na ploše 40 000 m² byly k vidění produkty spojené se zemědělstvím od více než 350 vystavovatelů z celé řady zemí. Výstaviště a pavilony během třídenní akce navštívilo téměř 50 000 návštěvníků, z nichž tisíce vyhledaly stánky s traktory ZETOR. Na nich nechyběly stroje MAJOR CL 80, PROXIMA CL 90, PROXIMA HS 120, FORTERRA HSX 140 a samozřejmě legendární CRYSTAL se svým nejnovějším zástupcem HD 170.

„Veletrhy vnímáme jako jednu z klíčových aktivit k prezentaci značek a produktů. Mají totiž obrovskou přidanou hodnotu. Se svými zákazníky se vidíme tváří v tvář a máme tak cennou přímou zpětnou vazbu. Přínos veletrhu je i v rámci obchodu, ten v Maďarsku se koná v období před zahájením jarních prací, tedy v čase, kdy zemědělci finišují s nákupem techniky na novou sezónu. ZETOR se akce účastní pravidelně od roku 1996 a v této tradici míníme pokračovat i nadále,“ říká Petr Konštacký, obchodní a marketingový ředitel ZETOR TRACTORS a.s.

Značka ZETOR na maďarském trhu působí od 60. let. Právě Maďarsko pro ZETOR představuje jeden z nejdůležitějších trhů. Brněnský výrobce traktorů za celou historii do země dodal přes 20 tisíc traktorů. V současnosti má značka obchodní zastoupení na trhu prostřednictvím partnera ZETOR WEST HUNGARY, Kft., která regionálně pokrývá celé území státu a rozvíjí vlastní dealerskou síť. Mezi nejoblíbenější stroje v zemi patří všestranné PROXIMY. Ty pomáhají maďarským zemědělcům a farmářům zejména v živočišné výrobě, ale i během jiných celoročních prací včetně rostlinné výroby.

20190201_AgromashEXPO_2

zpět na ZETOR World